macrou prajit in unt

Ingrediente:

  • 3 bucati macrou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita piper alb
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 50 gr unt

Mod de preparare:

Incepem cu pregatirea pestelui, inlaturam capul si coada.Se taie pe burta se elimina intestinele, se taie in doua pe lungime se scoate sira si toate oasele. Se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie(daca doriti portionati fileurile de macrou in 2 sau 3).Intr-un bol se amesteca sarea, praaful de usturoi , piperul negru  si alb.Se presara macroul cu amestecul de condimente pe ambele parti. Se incinge tiagaia si se pune untul la topit.Cand untul este complet topit prajim macroul pe ambele parti cate un minut, daca doriti sa fie mai crocant repetai prajirea.Serviti imediat cu garnitura preferata.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *