Myasnyie-shariki-v-sloyonom-teste

Chiftele in foietaj

Ingrediente:

  • 500 gr aluat foietaj
  • 500 gr carne tocata
  • 2 galbenusuri de oua
  • 1ceapa
  • usturoi-2 catei
  • sare, piper

Chiftelele in foietaj se prepara foarte usor.Usturoiul se curata se spala si se piseaza.Ceapa se curata se spala si se toaca marunt.Ceapa si usturoiul se amesteca cu carnea tocata, apoi se adauga cele 2 galbenusuri de ou, sare si piper dupa gust.Se amesteca bine ingredientele si incepem sa formam chiftelele.
Aluatul se taie in fasii pe lungime. apoi bilele de carne se infasoara  cu aluatul asemeni bobinei de ata.
Tava de copt se presara cu faina se aranjeaza chiftelele pe ea, apoi  se pune in cuptorul preincalzit la 180 Grade pentru 25-30 minute.
Pentru ca chiftelele sa fie rumenite frumos, se ung cu albusul de la ou sau cu ulei.

Myasnyie-shariki-v-sloyonom-teste
sursa: http://knigarulit.ru/myasnyie-shariki-v-sloyonom-teste/

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *