Jeleu de lamaie

Ingrediente:

  • 1/2 pahar zeama de lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 pahar zahar
  • 20 gr gelatina
  • 2 pahare apa clocotita
  • apa rece

Eu am folosit gelatina foi, se pune gelatina la deshidratat in apa rece pentru 15 minute.Intr- cratita se dau in clocot cele 2 pahare de apa (cind apa a clocotit se stinge focul)se adauga coaja rasa de lamaie.Dupa 30 de minute se strecoara apa in care a fost adaugata coaja rasa de lamaie, in aceasta apa se pune gelatina, zeama de lamaie si zaharul, se amesteca bine.Dupa ce s-a racit adaugati lichidul intr-un recipient si dati-l la frigider.Cind jeleu este intarit coplet taiati-l cubulete, serviti cu frisca sau cu gem de zmeura, sau il puteti servi simplu.

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *