Tort cu crema mascarpone

 

Ingrediente:

  • 250 gr cremamascarpone
  • 200 ml frisca
  • 150 g zahar pudra
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri cacao
  • 3 foi pandispan
  • nuci
  • alune
  • prune uscate

Din lipsa de timp am preparat acest tort simplu gustos si rapid. Am folosit foi de pandispan din comert, pentru cei care doresc sa faca blatul de tort acasa reteta o gasiti aici .Dupa ce ingredintele au fost pregatite incepeti sa aranjati torta.Laptee se amesteca cu cacao si fiecare foaie pandispan se unge cu aceasca compozitie pentru a se insiropa foile.Frisca se bate bine cu mixeru,se adauga zaharul pudra se mai amesteca un pic, apoi amestecati cu crema mascarpone.Impartiti crema in parti egale,pe prima foaie asezati o parte crema si prune uscate, pe a doua foie se aseaza o parte crema mascarpone si ciocolata.

20170126_104322

20170126_104739

Pe a treia foaie se aseaza crema si alunele tocate marunt.Torta se lasa la frigider pina la momentul servirii.Ornati torta dupa bunul plac sau o puteti lasa asa, indiferent de ornament gustul e spectaculos.

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *