20170116_164501

Cartofi si morcovi la cuptor

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg morcovi
  • 50 ml ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • piper

Legumele se spala si se decojesc . Cartofii  se taie in 4 sau in 6 bucati.Morcovii se taie fisii potrivite asemeni  cartofilor.Condimentati cu origano, salvie, sare, piper dupa gust.Adaugati ulei de masline si amestecati bine.Se aranjeaza cartofii si morcovii pe o tava tapetata cu hirtie de copt.Se acopera tava cu folie de staniol apoi se baga in cuptorul preincalzit la temperatura potrivita.Cind cartofii si morcovii sunt gata se inlatura folia pentru a se rumeni putin.Sunt absolut deliciosi.Cartofi si morcovi la cuptor o alegere inspirata pentru o masa sanatoasa.

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *