Rulouri din carne de porc cu prosciutto si cascaval

Ingredinte

  • 8 fileuri carne de porc
  • 8 fileuri prosciutto crudo
  • 8 frunzulite de salvie
  • cascaval afumat
  • 20 gr vin
  • 100 ml smintina
  • 5001000 gr unt
  • 100 g ciuperci
  • 20 g cascaval
  • 20 g prosciutto crudo
  •  frunze de salvie pentru sos
  • sare
  • pipier patrunjel

Carnea se spala se usuca cu servetele de bucatarie, se bate apoi pe fiecare felie de carne se aseaza o felie proscito crodo (sunca) , cascaval afumat si o frunzulita de salvie.Se formeaza un rulou care se da prin faina iar apoi se prinde cu scobitori.

20161031_125203                               20161031_125809

In tigaia incinsa se pun 50 g unt se adauga rulourile si se rumenesc pe toate partile.Stropiti carnea cu vin alb, lasati sa se evapore vinul, apoi se adauga smintina si se lasa sub capat 2 minute.Intre timp maruntiti 20 g cascaval, 20 g prosciutto crudo(sunca) si citevai frunzulite de salvie. Se adauga in tigaie apoi se acopera iarasi cu capacul.

20161031_130623

Ciupercile se scurg si se clatesc in apa rece, dupa care se adauga si acestea in tigaie.Pentru ca carnea sa fie coapta bine la foc mediu se lasa sub capac pentru 15 minute, apoi se adauga patrunjel, iar daca sosul este prea lichid mai adaugati faina.Rulourile din carne de porc se serviti-le calde alaturi de sosul format.photocatm

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *