Piept de curcan cu legume

INGREDIENTE

  • Piept de curcan
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 ceapa
  • 1/2 pahar vin rosu sec
  • 1 lingura ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Pieptul de curcan se taie cubulete, se pune intr-un bol si se stropeste cu vinul, se lasa 30 minute sa se marineze (dar nu uitati sa mai amestecati carnea). Cit timp se marineaza pieptul de curcan se pregatesc legumele, ceapa se curata si se taie marunt, ardeii se spala se crata si se taie bucati mai mari.

dsc05959

 

Dupa ce carnea s-a marinat, intr-o tigaie cu ulei incins se caleste ceapa pina cind devine  aurie, se adauga pieptul de curcan pentru a se rumeni apoi se adauga aredeiul rosu, galben, verde, sare si piper.dsc05962

Se amesteca toate ingredientele si se lasa la foc mediu pentru 15 minute. Aceasta reteta cu piept de curcan este foarte usor de preparat find o mincare lejera si gustoasa.Cind toate ingredientele s-au copt se adauga patrunjel tocat marunt, micarea se serveste calda.

photocat

POFTA BUNA!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *