Muschi de porc in crusta de pesmet

INGREDIENTE

  • 700 g muschi de porc
  • 100 g pesmet
  • oregano
  • rozmarin
  • usturoi
  • boia
  • 1 ou
  • salvie

dsc05708

Intr-un bol se pune pesmetul ras cu rozmarin, cimbru, boia, origano si frunze de salvie tocate.Muschiul de porc se spala in apa rece apoi cu un servetel se absoarbe toata apa de pe el, se sareaza si pipareaza.Intr-o tigaie se pune o lingura ulei de masline si se rumeneste muschiul cite 2 minute pe fiecare parte.dsc057188

Cind acesta este rumenit, ungeti fiecare parte cu usturoi, dupa aceia cu ou.Cu pesmetul preparat se acopera carnea.Se baga la cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius timp de 8 minute.Cind timpul a trecut se scoate din cuptor si se taie felii.Serviti acest muschi de porc in crusta de pesmet alaturi de garnitura preferata.

dsc057222

POFTA BUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *